You have the sweetest blog

Kiitos Leena Lumille tästä makeasta yllätyksestä!

Lupasin vastata pikimiten kysymykseen lempiväristä, lempiruuasta ja mihin  mieluiten matkustaisin, mutta kuinkas kävi! Sairastuin, keuhkopussin tulehdus vei voimat niin, etten ole jaksanut tehdä juuri mitään.

Nyt alkaa onneksi tuntua jo paremmalta. Muutama kirjakin on tullut luettua, varmaan piakkoin kirjoittelen niistäkin.

1. Lempiväriä on vaikea sanoa, eniten nautin hienoista, yllättävistä  yhdistelmistä. Kaakaon sävyt ovat kyllä miellyttäneet silmää viime aikoina ihan erityisesti ja niihin jos yhdistää tiettyä vähän haalistunutta tummansinistä, niin johan on hienoa!

Marimekon vaatteissa on usein näitä herkullisia väriyhdistelmiä. Useammin kuin kerran minulle on käynyt niin, etten aluksi tykkää jostain uudesta kuosista, mutta hetken päästä siihen tuleekin kamala tarve. Ja sitten vaatekappaleita tilaillaan ties mistä, kun nopeammin hoksaavat ovat jo tyhjentäneet turkulaiset liikkeet.

2. Lempiruokiakin on monia. Meillä on kotona yksi armoitettu kokki, jonka kasvispastat ovat taivaallisia. Kirjastolla Cafe Siriuksen vuohenjuustotomaattikeitto on vertaansa vailla ja jälkiruokana parhaiten maistuvat Britatyyppiset kakut marenkikuorrutteineen. Tai Ben & Jerrysin suklaajäätelö, tai karpalot kinuskikastikkeessa...

3. Matkustelut ovat tänä vuonna jäämässä vähiin. Meillä on alkamassa kattoremontti ja se nielee tehokkaasti kaikki ylimääräiset rahat. Mutta tässähän ei kysyttykään mihin olen menossa, vaan minne haluaisin ja minähän haluan vaikka minne!

Sansibar ja Kenia, Buenos Aires, Kuuba tai Jamaica ovat olleet kaukounelmissa jo kauan. Mutta oikein mielelläni menisin myös uudelleen Barcelonaan. Siellä kävimme viime kesänä ja todellakin viihtyisin siellä useamman kerran. Vanhojen rakennusten dekadentti kauneus, ranta, herkulliset ruuat, vilkas kulttuuri- ja viihdetarjonta ja erityisesti ihmiset, samalla kertaa arvonsatuntevat ja ystävälliset, tekevät kaupungista aivan upean!

Olen tosiaan viimeiset kolme viikkoa ollut sen verran puhki, ettei edes koneella istuminen ole oikein onnistunut ja pitkät pätkät monista jutuista on mennyt minulta ohi. Eli tässä on nyt vaarana käydä niin, että jatkan haastetta sellaisille jotka ovat siihen jo vastanneet, mutta älkää hermostuko! Tunnustus lähtee Naakulle, HannalleMarialle ja Jennille.

Kommentit

 1. Kiitos haasteesta, Erja! Olen tähän jo vastannut, mutta keksin jotain uutta tunnustettavaa, esim. "kolme tärppiäni syksyn kirjoihin tms. ;).

  Kuvauksesi Barcelonasta kuulostaa upealta, kunpa joskus pääsin!

  VastaaPoista
 2. No niin, vastasin :). (Postaukseni päivittyvät jostain syystä useiden tuntien viiveellä toisten sivupalkkeihin, turhauttavaa!)

  VastaaPoista
 3. Ihanat vastaukset sinulla Erja!

  Kaakao+sininen on kyllä ihana väriyhdistelmä. Ja hitsi, pitääkö tätä nyt matkustaa Turkuunkin syömään vuohenjuustoherkkuja (Sara mainosti että Tampereella on parasta vuohenjuustosalaattia). :)

  Barcelona kuulostaa hurmaavalta kaupungilta!

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Maria, kiva kun vastasit, modifiointi-ideasi on hieno!

  Salla ja Linnea, kiitos, vointi on jo paljon parempi, eiköhän tämä tästä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti