Elisa Kirjan Kirjaystävärinki

Elisa Kirja ja Blogat tarjoavat tänä jouluna bloggareille hauskan joululahjaringin. Kiitos siitä!

Kävin valitsemassa ystäväblogilleni Kirjaston kummitukselle joululukemiseksi yhden tämän hetken suurimmista hiteistä, Jussi Valtosen romaanin He eivät tiedä mitä tekevät.

Katselin Kummituksen blogia pari viikkoa sitten ja vaikutti siltä, että Valtosen romaanissa saattaisi olla piirteitä joista Kummitus pitää, mutta myös jotain erilaista, uutta. Ja kirjastostahan tätä uusinta Finlandiavoittajaa ei jouluksi saa kummittelemallakaan, varausjonot ovat todella pitkät, eli hyvä saada aivan omaksi.

Hyviä lukuhetkiä, Kummitus, toivottavasti valintani osui oikeaan!

Haluan samalla kiittää MarikaOksaa blogista Oksan hyllyltä. Hän valitsi minulle lahjakirjaksi Alice Hoffmanin romaanin Aavikon kyyhkyset. Olen sitä joskus katsellut kirjastolla, mutta en kuitenkaan lukenut. Elisa Kirjan esittelyssä sen kerrotaan olevan feministinen historiallinen romaani, kuulostaa lupaavalta!

Kommentit

 1. Hieno valinta lahjakirjaksi. :) Tarkistin huvikseni Oulun jonon ko. kirjaan - 235! Kiva, että Hoffman tuntuu kiinnostavalta. :)

  VastaaPoista
 2. Tämä oli kyllä täydellinen yllätys, eikä yhtään huono sellainen! Oikein innolla jo odottelen, että pääsen kirjaa lukemaan. Vielä ei ole löytynyt sopivaa väliä aloittaa, mutta ehkä joulunpyhinä pääsisin kirjan kimppuun! :D

  Tarkistinpas minäkin paikallisen kirjaston varauslistan tähän ja olihan siellä jo 151 varausta. Onneksi ei nyt kuitenkaan tarvitse listan häntäpäillä roikkua ja odotella kirjaa pahimmillaan monta kuukautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla ja mielenkiintoista päästä lukemaan, mitä tykkäsit.

   Poista
 3. Minä sain onneksi joulupukilta tuon Valtosen kirjan ja nautiskelen siitä nyt kaikessa rauhassa. Oikein ihanaa joulun aikaa sinulle ja lukuiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on nyt luvussa Pynchonin Painovoiman sateenkaari, olen sen kanssa vuoroin riemuissani, vuoroin epätoivoinen. Tuhannesta sivusta vasta sata takana, eli blogihiljaisuus jatkunee vielä jonkin aikaa :)

   Oikein ihanaa joulua sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti